Sinds een aantal weken ben ik nieuw komen wonen in de straat in een mooie twee-onder-een kap woning. Een rustige straat en ik heb een jonger stel als buren. Ik ben 35 en ik schat hen op een jaar of 23/24. Ze heten Merel en Pieter en Merel mag er zeker wezen. Van wat ik al heb gezien, toen ik mezelf kwam voorstellen, een paar heerlijke billen, een strakke c-cup waarvan ik vermoed dat ze zonder bh lekker recht naar voren staan. Met haar zwarte bos krullen is ze met recht een heerlijke verschijning te noemen.

Het is heerlijk weer als ik savonds een koud biertje zit te drinken in de achtertuin als ik denk gekreun te horen. Dat kan maar van een kant komen en ik houd me stil. Het komt inderdaad bij Merel en Pieter vandaan. Ik hoor ze bezig zijn met elkaar omdat het raam van hun slaapkamer open staat. Ik hoor Merel kreunen. ‘Dieper, dieper, sneller aaah’. Het duurt niet lang voordat ik een lange kreun hoor van Pieter, dat zal het moment zijn dat hij haar vol spuit. Ik kan het niet helpen dat ik er wat van ben opgewonden en een licht zwellende pik krijg. Net als ik denk dat ze klaar zijn hoor ik ze discussiëren. ‘Jezus, kom je weer zo snel, zo kan ik toch niet genieten. En dat gefriemel aan m’n klit, ik wil het anders Pieter, ik wil ook hard komen. Ik ga douchen’. Pieter roept haar na dat hij er niks aan kan doen en als het haar niet bevalt ze vooral moet blijven zeuren. Ik hoor een deur dichtslaan en besluit naar binnen te gaan.

Snachts breekt er een enorme storm uit. De in de achtertuin gaan fors heen en weer en als ik uit het raam kijk zie ik de schutting knakken als tandenstokers. Dat wordt een aardige klus om die 30 meter weer op te knappen…

Sochtends besluit ik in de achtertuin te . Merel staat ook de schade te bekijken. Ze heeft een heerlijk zomers jurkje aan wat niets aan de verbeelding overlaat. ‘Oei dit gaat een aardige klus worden, gelukkig is hulp onderweg. De broer van Pieter komt er zo aan’. Ik geef aan dat ik vandaag uiteraard meehelp met het opknappen, daar ben je buren voor. Ze nodigt me uit voor een bakkie en we gaan bij hun naar binnen. ‘Pieter, wil je ook koffie’ roept ze naar boven. Hij bevestigt dat. Merel loopt naar de keuken, heupwiegend, ik kan m’n ogen gewoon niet van haar afhouden als ze even omkijkt. Het kan niet anders dan dat ze heeft gezien dat ik haar bekeek. Ik kleur een beetje en ze loopt door. Ze moet op haar tenen staan om uit het bovenste kastje koffiemokken te pakken. Het jurkje trekt wat omhoog en ik kan de ronde vormen van haar billen een beetje zien. Heerlijk. ‘Wacht ik help je wel’. Ik stap naar haar toe, kom naast haar staan en pak de mokken. Onze blikken kruizen elkaar. ‘Dankjewel’ ze legt haar hand op mijn borst en ben even in de war. Is ze nu met me aan het flirten? Ik kijk naar haar hand op mijn borst en als ik haar weer aan wil glijd ik met mijn ogen via haar heerlijke decolleté weer richting haar ogen. Ze kijkt me aan en geeft een knipoog. Van boven hoor ik Pieter naar beneden komen. Ik ga snel zitten. Vrij ongemakkelijk was het even, zeker met een half stijve in een linnen losse korte broek. Tegelijkertijd komt via de achterdeur de broer van Pieter binnenlopen. ‘Zo, eerst een bakkie en dan gaan we de schade opnemen’.

We nemen de schade op en Pieter zegt met zijn broer samen naar de houthandel te gaan om wat we nodig hebben te halen. Ik geef aan dat ik wel kijk wat ik alvast kan weghalen en opruimen. Zo gezegd, zo gedaan. Pieter en z’n broer vertrekken en ik blijf achter met Merel. ‘Ik ga alvast een beginnetje maken met opruimen Merel’. Ze kijkt me schalks aan. ‘Ik kom je zo wel even helpen, goed?’ Ik heb daar uiteraard geen probleem mee dus knik van ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *