Ik zal beginnen met een kleine introductie. Ik ben Iris, 30 jaar, 1m52 en heb rood haar. Al 5 jaar getrouwd en een zoon. Omdat mijn man ook mijn eerste is, heb ik nog altijd de vraag hoe het zou zijn met een andere man. Mijn man weet dat ik deze vraag/wens heb, maar wilt niet dat ik vreemd ga.

Zo kwam het dat we op vakantie waren in Spanje. We waren met onze zoon, mijn broer en schoonzus en mijn ouders. Zelf hadden we een huisje gehuurd op de camping, de rest verbleef in de caravan.

In het huisje naast ons waren ook Nederlanders aangekomen. sprak wel Spaans maar zoons en vader Nederlands. Beide zoons, ook eind 20, begin 30 zagen er goed uit. Mijn man had ze al kort even gesproken bij aankomst. Hij vertelde dat het leuke mensen waren, wellicht ook gezellig om een avondje terras te doen met de zoons.

De volgende ochtend kwam ik ze tegen. ‘ goede morgen’ zei ik en liep door richting de bakker. Ik merkte al snel dat een van de zoons achter me aan liep. Ook hij ging naar de bakker en we raakten aan de praat. ‘ Ik ben Rolf’ stelde hij zich voor. ‘ ik ben Iris’ zei ik. We praatte kort over de camping en hoelang ze zouden blijven. Net als ons zouden ze 2 weken blijven. Al snel waren we aan de beurt, bestelde ons brood en liepen terug naar de huisjes. ‘ smakelijk’ zei ik en liep door naar ons eigen huisje. Daar vertelde ik mijn man dat ik Rolf ontmoet had. Hij bleek de oudste te zijn van de twee broers.
We aten ons ontbijt en maakte ons klaar voor een ochtend stadjes bezoeken met mijn ouders.

Toen we in de middag, na het slaapje van onze zoon, lekker aan het zwembad lagen, hoorde ik mijn man zeggen: ‘ hey, hier is nog plek, kom hier gezellig zitten’. Ik keek op en zag Rolf met zijn broer aan komen lopen. Naast ons onder de parasol waren nog twee bedjes beschikbaar. We hadden hier onze spullen neer gezet en dat kwam nu goed uit. Ik keek even snel naar het water om te zien dat mijn zoon nog steeds grote schik had met zijn oom en tante.

De broers kwamen bij ons zitten en ook de jongste steld zich voor. ‘ ik ben joey’ zei hij. Ook ik stelde me voor.
Door mijn zonnebril heen kon ik beide jongens goed in me opnemen. Beide licht getint, ongeveer 1m75 tot 1m80 en beide goed gespierd. Mijn gedachten dwaalden heel even af. Beide zijn erg knap, maar Rolf was toch wel erg lekker. Ik voelde de kippenvel over mijn armen lopen en mijn tepels werden hard. Gelukkig was dat in deze bikini niet te zien. De rest van de middag hebben we ons goed vermaakt in het zwembad en veel gepraat. Zo kwam ik erachter dat Rolf dezelfde muzieksmaak had. Hij vertelde dat hij kaartjes had gekocht voor David Bisbal, een bekende Spaanse zanger. Hij zou daar eigenlijk met zijn vriendin heen gegaan zijn, maar net voor de vakantie was het uitgegaan. Zijn broertje wilde niet met hem mee. Nu twijfelde hij wel om te gaan. Mijn man Rick reageerde gelijk. ‘ Iris, wil jij niet mee? Je hebt ook altijd al naar David Bisbal gewild’. Ontkennen deed ik dat niet. Integendeel. Ik wilde juist graag mee. Maar toch zei ik dat er over wilde nadenken.

Na het eten, namen mijn ouders onze zoon mee naar het stadje beneden. Dat was het moment om met mijn man te overleggen over het concert. Ik vond het toch wel een dingetje om met een andere jongen, die ik net 2 dagen kende, al naar een concert te gaan. Ookal zou ik hem dan een week kennen. Rick verzekerde mij dat hik het absoluut geen probleem vond. Sterker nog, hij vond dat ik gewoon even moest doen alsof ik niet getrouwd was. Verbaasd keek ik hem aan. Het was Rick niet ontgaan dat ik een geweldige klik had met Rolf. Rick vond dat mij wens wel uit mocht komen. ‘ maar ik ga hem toch niet zo verleiden’ vroeg ik verbaasd. Rick zei dat hij nog met Rolf zou praten, maar dat ik gewoon mee moest gaan naar het concert. Ik sprong op en kuste Rick. ‘ Dankjewel schat’ riep ik blij. De kus werd inniger en ik trok Rick mee naar de slaapkamer. Rick duwde me op bed en kroop bovenop me. Hij kuste mijn nek en ging langzaam over mijn buik richting mijn kutje. Hij haakte zijn handen om mijn broek/string en toen ik mijn billen omhoog deed, trok hij deze behendig uit. Hij kwam weer langzaam omhoog. Terwijl hij me kuste, gleed zijn vinger door mijn schaamlippen over mijn klitje heen. ‘ hmmm’ kreunde ik. Ik voelde met mijn hand over zijn short en daar was een duidelijke bult te voelen. Even stopte Rick om zijn short en onderbroek uit te doen. Ik kwam omhoog en pakte zijn lul vast. Hij was al aardig hard. Ik gleed met mijn tong over het topje van zijn lul. ‘ hmmm’ kreunde ook hij. Dit was voor mij het teken om door te gaan. Mijn lippen omvatte zijn lul en langzaam pijpte ik hem, steeds dieper, tot ik niet meer kon. Ik versnelde mijn tempo en soms ging ik met mijn tong over de top van zijn lul heen. Rick zijn handen vonden mijn hempje en deed deze ook uit. Ik had geen bh aan dus al snel omvatte zijn handen mijn . Ik heb een lekker cup D. Met zijn duim wreef hij over mijn harde tepels. Iets waar ik altijd nog geiler van wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *